• SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN !
  • VRAGEN? BEL 085-8330010

Onze Visie ,werkwijze en onze Missie

PureCare Campus: Meer dan opleiden alleen

Om ontwikkeling en groei mogelijk te maken zullen wij vanuit de opleiding er alles aan doen dat onze studenten /deelnemers zich veilig voelen, wij oog hebben voor een persoonlijke benadering en begeleiding en er een ontspannen sfeer en omgeving gecreëerd wordt . Wij willen mensen inspireren alles uit zichzelf te halen en de beste versie van zichzelf neer te zetten, tijdens de opleiding en de periode na de opleiding en daar eigen verantwoordelijkheid in durven te nemen.

Onze visie: Als leren leuk is ,volgt ontwikkeling en groei vanzelf.

Wij van PureCare Campus staan dagelijks in contact met het werkveld vanuit onze onderneming Thuiszorg PureCare BV , waardoor wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en behoeften van onze klanten. Ons uitgangspunt is een goede afstemming tussen vraag en aanbod. De zorgmarkt vraagt om medewerkers die beschikken over inzicht, brede kennis en de juiste vaardigheden. Wij leiden onze student/deelnemer op om al het geleerde op de juiste wijze te kunnen toepassen in de praktijk, met passie, liefde voor het werk en geduld voor de zorgvrager.

Ons doel is het leveren van maatwerk. Een goede balans in de verhouding tussen zorgverlener en zorgvrager. Een tevreden klant, zorgt voor een tevreden zorgverlener en andersom.
Al tijdens de opleiding stralen wij passie, liefde voor het werk en geduld voor onze student/deelnemer uit , zodat ook zij dit weer mee zullen nemen het werkveld in.

Onze missie is: onze student/deelnemer helpen om te groeien en te ontwikkelen.

Uitvoering

Wij verzorgen flexibel en digitaal onderwijs op maat , waardoor de student/deelnemer een goede en haalbare planning voor zichzelf kan maken. De opleiding wordt ,ondanks dat het grotendeels digitaal is zoveel mogelijk klassikaal aangeboden ,met voldoende individuele begeleiding.


PureCare Campus biedt het onderwijs aan met behulp van bevoegde en bekwame docenten en ervaren en geduldige studiebegeleiders die affiniteit hebben met het werkveld en dus in staat zijn de student/deelnemer te kunnen begeleiden en ondersteunen.